Sisteme profile din aluminiu Kanya

Pe parcursul celor 45 de ani de istorie, brandul elvețian KANYA a devenit unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme de profile din aluminiu pentru construcții modulare, suficient de versatil pentru a permite cele mai îndrăznețe idei și provocări să devină realitate. Cu o gamă de peste 150 de profile și peste 1500 de accesorii, sectorul automotive, automatizările, industria constructoare de mașini și nu numai, au la dispoziție o multitudine de opțiuni pentru a facilita soluțiile cât mai simple

ARDACO - partener KANYA

ARDACO este partenerul KANYA ales să reprezinte brandul pe piața din România, începând cu anul 2009. Împreună cu rețeaua globală, oferim cu succes același nivel de calitate și servicii, permițând companiilor multinaționale să standardizeze și să implementeze soluții similare cu rețeaua globală KANYA.

Ca orice alt partener KANYA, suntem un furnizor la care găsiți tot ce vă trebuie:

one stop shop – clientul poate beneficia de un flux complet: proiectare CAD prin software licențiat (SolidWorks), consultanță tehnică, execuție, montaj;

stoc permanent – comunicarea cu clienții ne ajută să asigurăm stocuri permanente pentru a diminua timpii de livrare;

know-how – tehnicienii noștri au beneficiat de training de specialitate la sediul KANYA, Elveția și sunt la curent cu cele mai noi dezvoltări.

Produse

Extrudate de aluminiu de la A la Z

Cu sistemul de asamblare Kanya pentru extrudarea aluminiului, poți rezolva orice sarcină de construcție într-un mod profesional, flexibil și în condiții de siguranță. Extruderile de aluminiu Kanya sunt disponibile în diferite dimensiuni (50, 45, 40, 30, 20) și în diferite tipuri de extrudare, cum ar fi extrudarea de bază, extrudarea rezistentă, extrudarea ușoară, extrudarea pentru colțuri, extrudarea frontală și multe altele. Extrudarea de bază 40×40 poate fi utilizată universal pentru toate tipurile de construcții, este extraordinar de stabilă și greu de egalat în ceea ce privește eficiența sa în raport cu costurile.

Sisteme de conectare

Profilele KANYA sunt compatibile în toate variantele dimensionale (20, 30, 40, 45, 50), gama variată de conectori oferă posibilități nelimitate de asamblare. La acestea se adaugă o selecție de peste 1.500 de acesorii ce completează gama extinsă de produse.

Workstations

Legea muncii impune un design ergonomic al locurilor de muncă. Procesele de lucru optimizate și o infrastructură corespunzătoare îmbunătățesc productivitatea. Aspectul ergonomic este o componentă importantă a unui loc de muncă. Bancurile de lucru, reglabile pe înălțime, dimensiunile optime ale bancului, iluminarea și poziționarea individuală a sculelor sunt doar câteva exemple de impact direct sau indirect asupra sănătății, motivației și performanței angajaților.

Kanya Ergoplace îndeplinește toate condițiile pentru un sistem de lucru orientat ergonomic. Sistemele la locul de muncă sunt ușor de asamblat, se bazează pe un design modular și pot fi extinse în mod flexibil.

Uși și închideri de protecție pentru utilaje

Kanya Safe este o soluție modulară de sistem pentru uși de siguranță și încăperi de protecție. Numeroase soluții pot fi implementate într-o gamă largă de aplicații cu ajutorul modulelor și componentelor flexibile. Kanya Safe oferă soluția potrivită pentru fiecare cerință, indiferent dacă este vorba despre o carcasă de mașină, o ușă de ridicare dublă sau o ușă de siguranță formată din mai multe părți. Soluția de sistem poate fi modificată sau adaptată în orice moment pentru a satisface cerințele și, astfel, reprezintă o investiție durabilă.

Sisteme de transfer și transportoare

Proiectăm, fabricăm și asamblăm sisteme de transfer complet și semi-automate pentru linii de producție și asamblare într-o gamă largă de industrii. De asemenea, oferim soluții personalizate în producția de sisteme de încărcare și descărcare pentru mașini.

Soluții

Cadre și închideri de utilaje și mașini

Astăzi, închiderile utilajelor nu îndeplinesc doar sarcina de a proteja persoanele ci sunt o parte integrantă a mașinii cu o cerere mare pentru design. Pentru o închiderile de înaltă calitate, adaptate mașinii, versatilitatea sistemului modular din profilele de aluminiu Kanya prezintă premisele ideale.

Profilele standard anodizate pot fi de asemenea vopsite electrostatic în culorile dorite. În combinație cu o varietate largă de elemente cum ar fi: plexiglass-ul, lemnul, metalul, etc, utilajele si mașinile pot îmbrăca o formă de prezentare sofisticată.

Workstations

Legea muncii cere o proiectare ergonomică a locurilor de muncă. Procesele de lucru optimizate și o infrastructură corespunzătoare îmbunătățesc productivitatea.

Aspectul ergonomic este o componentă importantă a unui loc de muncă. Mese de lucru reglabile pe înălțime, dimensiuni optime ale mesei, iluminare și poziționare individuală a instrumentelor sunt doar câteva exemple de impact direct sau indirect asupra sănătății, motivației și performanței angajaților. Kanya Ergoplace satisface toate condițiile pentru un sistem de locuri de muncă orientat ergonomic. Sistemele de locuri de muncă sunt ușor de asamblat, sunt bazate pe un design modular și pot fi extinse în mod flexibil.

Exemple produse pentru locuri de muncă Kanya Ergoplace: Locuri de lucru pentru ambalare, consolă de suspendare KLINK, Kasnya Flipchart, Loc de lucru de asamblare în zona de producție, loc de muncă pentru ambalare în logistică, cărucioare pentru pacienți pentru platforme de aterizare cu elicopterul, cărucioare de laborator, cărucioare pentru pompieri, cărucioare pentru ateliere, cărucioare pentru scule în departamentul de asamblare.

Cărucioare

Fie că este vorba de cărucioare pentru scule, cărucioare pentru medicamente sau o construcție de vehicule pentru un pick-up. Soluții personalizate pot fi construite utilizând sistemul de conexiune a profilului Kanya (PVS). Echipa noastră de ingineri are o experiență îndelungată în aplicații cu sistemul modular de construcție din profil de aluminiu Kanya.

Suntem echipați cu cele mai moderne sisteme IT cu ajutorul cărora formulăm soluții pentru dumneavoastră și stabilim lista de articole necesare. Utilizați know-how-ul nostru și spuneți-ne ideile dumneavoastră de construcție.

Uși și bariere de siguranță

Ușile pentru utilaje separă în mod sigur zona de lucru între om și mașină. Dar și timpul de deschidere și închidere, care influențează direct creșterea productivității, este relevant pentru aspectele de siguranță.

Kanya Safe este o soluție modulară de sistem pentru uși de siguranță și încăperi de protecție. Numeroase soluții pot fi implementate într-o gamă largă de aplicații cu modulele și componentele flexibile. Kanya Safe oferă soluția potrivită pentru fiecare cerință, indiferent dacă este pentru o carcasă de mașină, o ușă cu ridicare dublă sau o ușă de siguranță cu mai multe părți. Soluția de sistem poate fi modificată sau adaptată oricând pentru a satisface cerințele și reprezintă astfel o investiție durabilă.

Exemple produse: ușă cu ridicare dublă, ușă de siguranță pentru utilaje.

Automatizări și conveioare

În procesele de fabricație din ziua de azi, flexibilitatea economică este cerută în mod deosebit. O gamă largă de piese de construcție sunt asamblate, procesate sau măsurate în intervale din ce în ce mai scurte pe dispozitive speciale de fixare și montare.

Sistemul de profiluri Kanya asigură faptul că proiectarea dispozitivelor nu devine un factor de cost disproportional. Versatilitatea și modularitatea sistemului de construcție modular permit adaptarea la cele mai diverse cerințe într-un mod rentabil și ușor.

Exemple produse: Sisteme pentru manipularea materialelor, sisteme de transportoare pentru automatizarea unei mașini de prelucrare.

Dulapuri de protecție și protecție sunet

Efectele poluării fonice la locul de muncă asupra concentrării, performanței și motivației, precum și a bunăstării angajaților nu trebuie subestimate. Dacă limitele admisibile de prag sunt continuu depășite, zgomotul susținut duce la deteriorarea sănătății. Din acest motiv, Legea privind securitatea muncii specifică valori de referință foarte clare care protejează sănătatea și siguranța.

Exemple produse: bloc de aer cu protecție fonică pentru sistemul de testare a unghiurilor de tocătoare, îmbrăcăminte de protecție fonică pentru motoare electrice, cabină de protecție cu presiune scăzută pentru fabricarea modulelor de stocare a energiei.

Produse

Cu sistemul de profile KANYA, poți rezolva orice provocare tehnică într-un mod profesional, flexibil și în condiții de siguranță. Gama de profile KANYA este disponibilă în diferite dimensiuni (50, 45, 40, 30, 20) și în diferite tipologii, în funcție de aplicația dumneavoastră: base extrusion, heavy duty extrusion, lightweight extrusion, corner extrusion, face extrusion și multe altele. Gama de profile Base 40×40 are o utilizare universală pentru toate tipurile de aplicații, este extraordinar de stabilă și greu de egalat în ceea ce privește eficiența sa în raport cu costurile.

Profilele KANYA sunt compatibile în toate variantele dimensionale (20, 30, 40, 45, 50), gama variată de conectori oferă posibilități nelimitate de asamblare. La acestea se adaugă o selecție de peste 1.500 de acesorii ce completează gama extinsă de produse.

Sistem de cleme pentru tuburi

Legea muncii impune un design ergonomic al locurilor de muncă. Procesele de lucru optimizate și o infrastructură corespunzătoare îmbunătățesc productivitatea. Aspectul ergonomic este o componentă importantă a unui loc de muncă. Bancurile de lucru, reglabile pe înălțime, dimensiunile optime ale bancului, iluminarea și poziționarea individuală a sculelor sunt doar câteva exemple de impact direct sau indirect asupra sănătății, motivației și performanței angajaților.

Kanya Ergoplace îndeplinește toate condițiile pentru un sistem de lucru orientat ergonomic. Sistemele la locul de muncă sunt ușor de asamblat, se bazează pe un design modular și pot fi extinse în mod flexibil.

Kanya Safe este o soluție modulară de sistem pentru uși de siguranță și închideri de protecție. Numeroase soluții pot fi implementate într-o gamă largă de aplicații cu ajutorul modulelor și componentelor flexibile. Kanya Safe oferă soluția potrivită pentru fiecare cerință, indiferent dacă este vorba despre o închidere de mașină, o ușă de ridicare dublă sau o ușă de siguranță modulară. Soluția de sistem poate fi modificată sau adaptată în orice moment pentru a satisface cerințele și, astfel, reprezintă o investiție durabilă.

Proiectăm, fabricăm și asamblăm sisteme de transfer complet și semi-automate pentru linii de producție și asamblare într-o gamă largă de industrii. De asemenea, oferim soluții personalizate în producția de sisteme de încărcare și descărcare pentru mașini.

Soluții

Astăzi, închiderile utilajelor nu îndeplinesc doar sarcina de a proteja persoanele ci sunt o parte integrantă a mașinii cu o cerere mare pentru design. Pentru o închiderile de înaltă calitate, adaptate mașinii, versatilitatea sistemului modular din profilele de aluminiu Kanya prezintă premisele ideale.

Profilele standard anodizate pot fi de asemenea vopsite electrostatic în culorile dorite. În combinație cu o varietate largă de elemente cum ar fi: plexiglass-ul, lemnul, metalul, etc, utilajele si mașinile pot îmbrăca o formă de prezentare sofisticată.

Legea muncii cere o proiectare ergonomică a locurilor de muncă. Procesele de lucru optimizate și o infrastructură corespunzătoare îmbunătățesc productivitatea.

Aspectul ergonomic este o componentă importantă a unui loc de muncă. Mese de lucru reglabile pe înălțime, dimensiuni optime ale mesei, iluminare și poziționare individuală a instrumentelor sunt doar câteva exemple de impact direct sau indirect asupra sănătății, motivației și performanței angajaților.

Kanya Ergoplace satisface toate condițiile pentru un sistem de locuri de muncă orientat ergonomic. Sistemele de locuri de muncă sunt ușor de asamblat, sunt bazate pe un design modular și pot fi extinse în mod flexibil.

 

Fie că este vorba de cărucioare pentru scule, cărucioare pentru medicamente sau o construcție de vehicule pentru un pick-up. Soluții personalizate pot fi construite utilizând sistemul de conexiune a profilului Kanya (PVS). Echipa noastră de ingineri are o experiență îndelungată în aplicații cu sistemul modular de construcție din profil de aluminiu Kanya.

Suntem echipați cu cele mai moderne sisteme IT cu ajutorul cărora formulăm soluții pentru dumneavoastră și stabilim lista de articole necesare. Utilizați know-how-ul nostru și spuneți-ne ideile dumneavoastră de construcție.

Ușile pentru utilaje separă în mod sigur zona de lucru între om și mașină. Dar și timpul de deschidere și închidere, care influențează direct creșterea productivității, este relevant pentru aspectele de siguranță. Kanya Safe este o soluție modulară de sistem pentru uși de siguranță și încăperi de protecție. Numeroase soluții pot fi implementate într-o gamă largă de aplicații cu modulele și componentele flexibile.

Kanya Safe oferă soluția potrivită pentru fiecare cerință, indiferent dacă este pentru o carcasă de mașină, o ușă cu ridicare dublă sau o ușă de siguranță cu mai multe părți. Soluția de sistem poate fi modificată sau adaptată oricând pentru a satisface cerințele și reprezintă astfel o investiție durabilă.

În procesele de fabricație din ziua de azi, flexibilitatea economică este cerută în mod deosebit. O gamă largă de piese de construcție sunt asamblate, procesate sau măsurate în intervale din ce în ce mai scurte pe dispozitive speciale de fixare și montare. Sistemul de profiluri Kanya asigură faptul că proiectarea dispozitivelor nu devine un factor de cost disproportional. Versatilitatea și modularitatea sistemului de construcție modular permit adaptarea la cele mai diverse cerințe într-un mod rentabil și ușor.

Efectele poluării fonice la locul de muncă asupra concentrării, performanței și motivației, precum și a bunăstării angajaților nu trebuie subestimate. Dacă limitele admisibile de prag sunt continuu depășite, zgomotul susținut duce la deteriorarea sănătății. Din acest motiv, Legea privind securitatea muncii specifică valori de referință foarte clare care protejează sănătatea și siguranța.